Група "Рабен" відкрила перше депо в Болгарії

15.11.2019
2023
Pr-Матеріал

На початку листопада 2019 року Група "Рабен" відкрила своє перше депо в Болгарії. Розташувалось воно в столиці країни — Софії. Рішення про вихід на місцевий ринок є ще одним важливим кроком в рамках міжнародної стратегії компанії, який відкриває нові перспективи розвитку логістичного бізнесу в південно-східній частині Європи


За розвитком економіки Болгарія – одна з провідних країн Східної Європи, яка орієнтована на автомобільну, хімічну, текстильну та харчову галузі промисловості. Це територія, де перетинаються торгівельні шляхи зі сходу і південного заходу Європи. На торгівлю з країнами ЄС припадає близько 69% експорту Болгарії (15%  йде до Німеччини, 9%  – до Італії і ще 9% –  до Румунії). Експорт до Туреччини становить 8%. Що ж стосується імпорту, то 64% його надходить від  країн-членів ЄС (12% – з Німеччини, 8% – з Італії та  7% – з Румунії).*

Саме тому  відкриття компанії Raben Logistics Bulgaria стало наступним етапом в реалізації стратегії Групи Рабен  в Європі.

"Наша присутність в Болгарії створює можливості для зміцнення зв’язків між Групою Рабен та південно-східною частиною Європи. Туреччина, Греція та балканські країни широко представлені на торговельних картах Болгарії, що сприятиме подальшому розвитку нашого бізнесу",  –  каже Томаш Нежвіцький, Регіональний директор країн Центральної та Східної Європи Групи Рабен. – "З листопада ми працюємо на цьому ринку через міжнародний хаб у Софії, здійснюючи прямі доставки на щоденній основі разом з партнерською мережею, що складається з шести депо, в яких працюють близько 200 кваліфікованих  співробітників".

Відкривши депо в Болгарії, Група Рабен, глобальний постачальник регулярних та якісних міжнародних транспортних послуг, доповнила свій портфель та задовольнила очікування існуючих клієнтів, а також створила передумови для залучення нових клієнтів, що зацікавлені у торгівлі з Болгарією та Східною Європою.

Raben Logistics Bulgaria планує охопити високоякісними послугами в галузі внутрішньої та міжнародної дистрибуції (LTL, FTL) всю територію країни. Компанія має намір розвивати перевезення в напрямку Німеччини, Румунії, Італії, Польщі та Угорщини, де Група Рабен вже має власні структурні  підрозділи. Спеціалісти з Болгарії зосередяться на обслуговуванні клієнтів автомобільної, хімічної, текстильної та харчової галузей промисловостей.

З відкриттям болгарського підрозділу на логістичній карті Європи з’явився ще один, 13-й ринок Групи Рабен. Віднині компанія має понад 130 депо в таких країнах, як Чеська Республіка, Нідерланди, Німеччина, Угорщина, Литва, Латвія, Естонія, Польща, Словаччина, Україна, Румунія, Італія, а з листопада 2019 року і Болгарія.

Група "Рабен" – логістичний оператор, який співпрацює з малими, середніми та великими підприємствами, що користуються комплексними логістичними послугами на умовах аутсорсингу. Майже 90-річний досвід та визнання, здобуті на ринку за цей час, дозволяють нам будувати та підтримувати довгострокові стосунки з нашими клієнтами під девізом: "Ваш партнер з логістики". Група Рабен пропонує комплексні логістичні послуги – контрактна логістика, дорожня мережа (внутрішня, міжнародна та східна), фреш логістика, FTL та інтермодальний транспорт, морські та авіаперевезення. Компанія має представництва у 12 країнах Європи. В ній працює понад 10 000 робітників. Складські потужності сягають близько 1 200 000 м2, а автопарк налічує 8500 транспортних засобів. Група є соціально відповідальною, зосереджуючи свою увагу на освіті, безпеці та екології. Додаткова інформація на сайті: www.raben-group.com.

ТОВ  "Рабен Україна" працює на ринку логістики з 2003 року. Компанія пропонує повний спектр логістичних послуг для контрактної логістики, міжнародних та внутрішніх перевезень, а також морських і повітряних вантажних перевезень. В компанії працює близько 500 співробітників. Компанія має в користуванні близько 70 000 кв.м складських площ (включаючи регіони) і близько 600 автомобілів у  розпорядженні.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.