"Цитрус" знову переїхав на новий домен. Компанія створила дзеркало працюючого сайту

21.01.2022
1482

Фото: UBR

Інтернет-магазин «Цитрус» знову змінив домен після блокування домену за рішенням суду за позовом Геннадія Корбана. З citrus.com.ua ритейлер переїхав на ctrs.com.ua, повідомляє dev.ua.


Як пояснив СЕО компанії Вадим Лисюк, компанія створила дзеркало працюючого сайту. «Ми прибрали зайві символи з адреси, адже так його набирати простіше і швидше, а мозок сміливо підставляє потрібні літери, і ви все одно дізнаєтесь про нас», — пояснив він.

Лисюк впевнений, що покупці лояльні до його компанії. «Ми дуже цінуємо обґрунтовану критику — вона допомагає нам стати кращою. І індиферентно сприймаємо вигуки ботів і людей, що знаходяться у фрустрації, з причин, що не залежать від нас. Про націнки в 1000%, контрабанду, не сплату податків та інші дивні речі, що не мають до компанії жодного відношення», — сказав він.

  • Нагадаємо, 12 січня сайт магазину "Цитрус" перестав працювати. Натомість ритейлер запустив резервний сайт — citrus.com.ua. Тоді причиною цього у компанії назвали "незаконні атаки хакерів".
  • У коментарі для Liga.net засновник компанії Дмитро Зінченко зазначив, що через блокування основного сайту та часткову роботу дзеркала (citrus.com.ua), “Цитрус” може недоотримати 100 млн грн доходу на місяць.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.