Райффайзен Банк Аваль спільно з "АТБ-маркет" буде випускати банківську карту. Мережа планує витрачати на додаткові вигоди власникам карт 2 млрд грн на рік

05.04.2021
12017

Фото: АТБ

Корпорація АТБ спільно з Райффайзен Банк Аваль та Visa запустила кобренд-проект власної платіжної картки – АТБ-Pay, говориться в повідомленні рітейлера.


"Попереду — спільні колаборації АТБ-Pay з найбільшими торговими операторами різних сегментів торгівлі, з нашими ключовими постачальниками і партнерами. Запуск універсального мобільного додатку й багато інших цікавих бонусів. Наше завдання не просто емітувати мільйони карт, а зробити її основною банківською картою для клієнта, створювати нові зручні сервіси», — відзначають в АТБ.

Райффайзен Банк Аваль — випускає банківську карту. На сьогоднішній день вже видано понад 50 000 карт АТБ-Pay. Компанія планує направляти на додаткові вигоди для покупців-власників карт, понад 2 млрд грн в рік (в 2020 році оборот АТБ склав 149,8 млрд грн. Таким чином 2 млрд грн від обороту це 1,3% — ред.)

В АТБ відзначають, що потенціал випуску карт становить близько 20 млн штук, З урахуванням того, що покупцями магазинів (які хоч раз в рік зробили покупку в мережі) є до 95% населення України, по підрахункам компанії Nielsen. За який період це дослідження - в АТБ не уточнюють.

Картка

При сплаті карткою АТБ-Pay в магазинах мережі "АТБ-маркет" на деякі акційні товари (позначені спеціальними цінниками) йде додаткова знижка у розмірі 5%.

Банківська картка АТБ від Райффайзен Банк Аваль – розрахунки в Україні, за кордоном, безкоштовне зняття готівки та поповнення картки.

Обслуговування:
1.На умовах пакету Райфкартка – безкоштовно

2. На умовах пакету Райфкартка + безкоштовно, за умови:

- покупок з карткою – від 2000 грн/міс;

- залишок на рахунку від 2000 грн або – 36 грн/місяць.

Подробиці вартості обслуговування прочитати тут.

Оформлення картки.

Можно оформити картку:

- В будь-якому відділенні Райффайзен Банк Аваль.

- В деяких магазинах "АТБ-маркет" Запоріжжя (з паспортом та ІПН).

- Незабаром буде реалізована можливість за допомогою мобільного додатку "Дія".

Автор: Вероніка Гаврилюк

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.