Негативний тест і обов'язкова вакцинація. У ЗМІ з'явилася інформація про нові правила для співробітників АТБ і Varus, зокрема, постачальників. Запитали самі компанії, чи це дiйсно так

12.10.2021
8292

Фото: "Думская"

Ряд ЗМІ поширили інформацію про те, що у супермаркетах АТБ і Varus для співробітників постачальників зміняться правила відвідування магазинів. Зокрема, без щеплення від коронавіруса або негативного ПЛР-тесту пускати їх не будуть. Retailers звернувся до компаній за коментарем. У Varus інформацію підтвердили, але з деякими уточненнями, а в АТБ назвали її фейковою.


Згідно з коментарем керівника PR-центру Varus Олександра Шуть, нововведення стосуються лише представників постачальників, які працюють безпосередньо у торговому залі. Так, для того щоб потрапити до магазину, працівникам необхідно надати негативний результат тестування на коронавірус або сертифікат, що підтверджує отримання щеплень. Цю інформацію вони повідомили у листі для представників постачальників.

«Зараз посилюються карантинні заходи, зростає захворюваність на новий штам, тому, щоб захистити клієнтів і співробітників, необхідно вживати таких заходів безпеки», — пояснив керівник PR-центру Varus.

В "АТБ" заявили, що у них немає таких обмежень. За інформацією, яку Retailers надав прес-секретар компанії Сергій Демченко, на даний момент більше 80% співробітників групи компаній АТБ вакциновані. Це і офіс, працівники виробничих підприємств, складської та транспортної логістики тощо.

Що стосується флагмана компанії - компанії АТБ-Маркет, то вже 85% персоналу отримали щеплення від коронавіруса. До цієї цифри входять як співробітники офісу, так і персонал магазинів. Всього у компанії працює більше 56 000 осіб. Обмежень для працівників, які отримали довідку про протипоказання щеплення теж немає, зазначив Демченко.

Авторка: Вікторія Лаврентій

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.