«Рабен Україна» збільшила перевезення вантажів на напрямку Польща-Україна в 4 рази

26.11.2020
3079
Pr-Матеріал

Компанія «Рабен Україна» протягом 2020 року збільшила перевезення вантажів на напрямку Польща-Україна в 4 рази порівняно з минулим роком. Відповідно зросли і обсяги митного очищення імпортних вантажів на базі консолідаційної платформи «Рабен Україна» у Львові. 


Компанія здійснює регулярні перевезення збірних вантажів за напрямком Хлебня (Польща) - Львів (Україна) щовівторка.

«Наприкінці минулого року ми прийняли рішення посилити свою присутність на заході країни. Маючи широко розгалужену мережу дистрибуції по Україні з перевантажувальними пунктами (x-docks) у всіх обласних центрах, компанія вирішила максимально використовувати свої переваги та нарощувати можливості міжнародної доставки в регіони. 

Поточна ситуація в країні і робота в умовах карантинних обмежень свідчать про те, що розвиток збірної лінії на Львівському напрямку саме в цей період було правильним рішенням. Попит на доставку збірних вантажів зріс у рази, оскільки багато клієнтів змушені дробити свої відправлення через зниження обсягів виробництва», – коментує Світлана Шипіль, Директор департаменту міжнародної дистрибуції «Рабен Україна».

Місто Львів – найближча точка до польсько-українського кордону, де «Рабен Україна» має власне відділення. На його базі була відкрита консолідаційна платформа для отримання імпортних вантажів. Це дозволило значно скоротити час доставки вантажів з Європи у Західну частину України, відтак клієнти мають можливість отримати товар вже через кілька годин після перетину кордону.

Клієнтів з інших регіонів країни компанія продовжує успішно обслуговувати, використовуючи потужності основного логістичного центру, розташованого у місті Велика Димерка, що під Києвом.

У Львові, як і в Києві, спеціалісти «Рабен Україна» пропонують клієнтам комплексне обслуговування, до складу якого входять: міжнародна доставка, митне оформлення на Львівському терміналі, деконсолідація збірних вантажів у депо компанії, доставка кінцевим одержувачам. Тобто, вантажі прибувають на митний термінал, очищаються «з коліс» і в той же день потрапляють на крос-док компанії у Львові, аби вже наступного ранку клієнти всього західного регіону країни мали змогу їх отримати. При цьому час митного оформлення займає в середньому 2-3 години, а транзитний час доставки з Польщі від моменту перетину кордону – 24-36 годин.

«Особливістю нашого сервісу, що вигідно вирізняє його серед інших, є гнучкість в обслуговуванні клієнтів. Так, наприклад, завантаження товару в Європі ми здійснюємо в будь-якому місті незалежно від кількості палет і в терміни, зазначені клієнтом», – пояснює Світлана Шипіль, Директор департаменту міжнародної дистрибуції «Рабен Україна».

Клієнтський портфель «Рабен Україна» включає компанії, які імпортують найрізноманітніші види товарів. Тому у складі збірного вантажу пропонується, зокрема, доставка продуктів харчування, які вимагають регульованого температурного режиму з обов’язковим дотриманням умов товарного сусідства.

«Ріст обсягів вантажних перевезень призвів до відповідних змін нашої внутрішньої інфраструктури. Так, було створено відділ, що займається винятково продажем міжнародних перевезень у західному регіоні. В наступному році маємо намір збільшити чисельність працівників операційного підрозділу міжнародної дистрибуції у Львові.

Якщо говорити про розвиток напрямку збірних вантажів загалом, наразі ми активно відслідковуємо запити ринку і потреби клієнтів в експортних збірних відправленнях. Вже незабаром плануємо запускати експортну збірну лінію з України до Польщі. Буде це здійснено на базі логістичного комплексу в Києві чи у Львові – покаже час і клієнтський попит», – додає Світлана Шипіль, Директор департаменту міжнародної дистрибуції «Рабен Україна».

Нарощуючи обсяги перевезень, компанія «Рабен Україна» одночасно активно впроваджує інноваційні ІТ-рішення. На даний момент фахівці компанії працюють над запуском нової онлайн послуги, яка дозволятиме за мінімуму логістичних даних протягом кількох хвилин прорахувати вартість доставки товару з будь-якої найвіддаленішої точки Європи в Україну. Вже найближчим часом ця послуга стане доступною на корпоративному сайті, зокрема на платформі MyRaben.com.

«Рабен Україна» працює на ринку логістики з 2003 року. Компанія пропонує повний спектр логістичних послуг для контрактної логістики, міжнародних та внутрішніх перевезень, а також морських і повітряних вантажних перевезень. В компанії працює близько 500 співробітників. Компанія має в користуванні близько 70 000 м² складських площ (включаючи регіони) і близько 600 автомобілів у  розпорядженні.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.