«Нова пошта» доставила майже 1000 «Скриньок здоров’я» від U-LEAD

02.06.2020
4139
PR-Матеріал

«НП Логістик», що входить в групу компаній «Нова пошта», сформував та доставив 936 «Скриньок здоров’я» для об’єднаних територіальних громад (ОТГ) по всій Україні, які було придбано за кошти Представництва ЄС в Україні. Це набори із засобами індивідуального захисту, які допоможуть громадам у боротьбі з пандемією коронавірусу. Проєкт реалізується в рамках міжнародної програми «U-LEAD з Європою»*, яка фінансується Представництвом ЄС в Україні та 5 державами-членами ЄС (Німеччина, Швеція, Данія, Польща та Естонія). Закупівля складових та доставка до складу НП Логістик здійснюється міжнародним благодійним фондом Карітас України.


«Під час пандемії ми тісно співпрацюємо з благодійними організаціями, щоб всі українці мали оперативний доступ до сучасних засобів захисту від хвороби. Цей проєкт ми реалізуємо на замовлення одного з найбільших та найавторитетніших благодійних фондів – Карітас України за підтримки МЗС України та країн ЄС. Протягом минулого тижня були сформовані спеціальні набори з медзасобами та вже відправлені до 936 об'єднаних територіальних громад нашої країни», - коментує Андрій Нестеренко, директор НП Логістик.

До «Скриньки здоров’я» входять маски захисні, рукавички нітрилові, серветки одноразові, дезінфікуючі засоби для рук та поверхонь/приміщень, захисні костюми, інфрачервоний безконтактний термометр, захисні окуляри та респіратори FFP3.

«Ця ініціатива, безумовно, дає дуже важливу підтримку об’єднаним територіальним громадам в боротьбі з пандемією COVID-19. В кожному наборі міститься найнеобхідніше. Ці пакунки стануть вагомою допомогою лікарям у боротьбі з наслідками пандемії», – зазначив президент Карітас України Андрій Васькович.

У кінці травня фулфілмент НП Логістик відвідали Голова Представництва ЄС в Україні, посол Матті Маасікас та глава українського МЗС Дмитро Кулеба, щоб перевірити вчасне прибуття та пакування захисних товарів.

Довідка про U-LEAD:

* U-LEAD - Ukraine – Local Empowerment, Accountability and Development Programme - програма, яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією та Естонією. Програма «U-LEAD з Європою» підтримує реформу децентралізації в Україні та її секторальні напрямки.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.