Магазини російської мережі Mere в Україні закрилися. Хто відкрився на їхньому місці?

04.01.2022
3139

Фото: molbuk.ua

На місці магазинів мережі дискаунтерів Меrе відкрилися інші мережі, також дискаунтери. Серед них “Грошик”, “Дивоцін” та “Пюре”. 


Нагадаємо, перший магазин Mere відкрився у серпні 2020 року. Згодом вже у 2021 році відкрилося ще три  магазини. Проте за два роки мережа так і не змогла закріпитися на українському ринку. 

Як повідомляє All Retail, у колишньому приміщенні Mere у Білій Церкві наприкінці листопада почав працювати магазин мережі “Грошик”, який розвивається запорізьким ритейлером “Економ Плюс”. Для компанії рішення скористатися звільненим приміщенням стало втіленням стратегії відносно експансії у містах присутності ритейлера.

На місцях Mere мережа “Дивоцін” відкрила два своїх магазини: у Павлограді на території ТЦ “Гулівер” та у Нікополі по вул Богуна.

В останній локації, де найдовше пропрацювала російська мережа — у Нікополі, відбулося відкриття дискаунтера “Пюре”. Як повідомляється, подібно до ситуації з мережею “Дивоцін”, відкриття “Пюре” стало для цього ритейлера першим досвідом роботи у новому регіоні.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.