Виробник посуду Vinzer відкрив продуктовий магазин в Києві. У ньому продаються органічні продукти

03.05.2021
2949

Магазин органічних продуктів VinzerFood відкрився на початку березня у Києві, на першому поверсі ЖК "Зарічний" (неподалік від ст. М. Славутич).


 

На одній площі з магазином працює кав'ярня з готовими продуктами. Магазин працює на площі в 110 кв.м. У компанії відповіли, що зараз у магазині продається 100 брендів і їх кількість зростає. "Цільова аудиторія магазину - люди, які ведуть здоровий спосіб життя, цінують якісний продукт, стежать за своїм харчуванням. І які при виборі звертають увагу на склад", - говорять в компанії.

У найближчих планах - відкрити інтернет-магазин з доставкою їжі по всій Україні. Протягом двох років компанія розраховує відкрити 20 магазинів по Києву. В описі магазину на сторінці Facebook вказується, що VinzerFood відкрили засновники ТМ Vinzer і салонів магазинів посуду і декору VinzerHome (5 торгових точок).

  • У новий сегмент вийшла мережа ресторанів Salateira. Вона відкрила продуктовий магазин Salateira Store в ЖК ParkLand  в Києві. У ньому продається обмежений готовий асортимент Salateira, основні популярні страви, також окремо продукти власного імпорту.
  • Також мережа ресторанів Mafia планує відкрити "магазин-ресторан", який буде продавати готові страви і напівфабрикати. Зокрема, в ньому можна буде купити готові піцу, суші і салати, а також напівфабрикати: сирники, котлети для бургерів. Буде також вибір алкогольних напоїв.

Авторка: Вероніка Гаврилюк

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.