Mafia відкриває "магазин-ресторан" у Києві. Він буде спеціалізуватися на продажах готових страв і напівфабрикатів

19.04.2021
2763

Фото: Brooke Lark

В Україні зростає популярність невеликих форматів продуктових магазинів - convenience store. "Тому ми теж відкриваємо свій магазин-ресторан в одному з житлових комплексів Києва. Він буде спеціалізуватися на продажах продуктів ready-to-cook та ready-to-eat", — розповів виданню "Страна" співвласник мереж Mafia, Casta, Bао і Nam Тарас Сердюк.


 

За його словами, основна мета відкриття такої торговельної точки - дати можливість покупцеві вийти з магазину з набором продуктів, які він швидко перетворить на готову їжу у себе вдома, при цьому зберігаючи ресторанну якість. В "магазині-ресторані" буде продаватися свіжеприготовлені піца, суші і салати, а також інші напівфабрикати: сирники, котлети для бургерів. Буде також вибір алкогольних напоїв. "Крім того, з цього магазину ми зможемо доставити продукти в будинки, які розташовані поблизу. Це інший бізнес, але ми вже йдемо цим шляхом", - додав Тарас Сердюк. Більш детальної інформації про "магазин-ресторан" в матеріалі видання немає.

  • Мережа ресторанів Salateira в кінці березня відкрила продуктовий магазин в Києві. У ньому вона продає обмежений готовий асортимент Salateira, основні популярні страви, а також деякі продукти власного імпорту.
  • В кінці березня стало відомо, що в кількох столичних магазинах "Сільпо" почали продаватися сендвічі і роли від вегетаріанського кафе Orang + Utan. На полицях магазинів, де продаються товари "здорова їжа" можна знайти сендвіч з сейтаном і кунжутним соусом, сендвіч з тофу і соусом з манго, запечений рол з фалафель і овочами і рол з соєвим стейком і овочами. Їх вартість - 100 грн.
  • У деяких магазинах мережі "Коло" в Києві з'явилися фуд-зони з їжею від Діми Борисова. Ресторатор заявляв, що обговорює співпрацю  з "Епіцентром" і мережею АЗС WOG.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.