Нова пошта продовжила міжнародну експансію: десятою країною стала Угорщина

10.11.2023
970

Фото: Нова пошта

Нова пошта 10 листопада відкрила перше відділення в Угорщині, яка стала вже десятим закордонним ринком для найбільшої приватної служби доставлення України. Про це повідомиляє Ліга.Бізнес з посиланням на пресслужбу компанії


Відділення відкрили в центрі Будапешта на бульварі Терези.

На церемонію відкриття прийшов тимчасовий повірений у справах України Іштван Балог, який першим скористався послугами Нової пошти в Угорщині, відправивши до України листівку.

"Відкриття Nova Post на ринку Угорщини – це важливий момент у налагодженні співпраці між нашими країнами... Наша спільна мета – підтримувати такі ініціативи та будувати нові мости для економічного зростання та партнерства", – сказав Балог.

Доставлення посилок з України в Угорщину коштує від 400 грн (2 кг), документів – 250 грн.

  • Нова пошта почала активну міжнародну експансію у країни Європи у 2022 році, вже під час повномасштабної війни. Зараз її європейський підрозділ Nova Post має відділення в Естонії, Латвії, Литві, Молдові, Німеччині, Польщі, Румунії, Словаччині, Чехії.
  • Чистий прибуток Нової пошти за дев'ять місяців 2023 року становив 3,2 млрд грн.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.