Нова пошта відкрила перше відділення в Латвії. Тепер компанія присутня у всіх країнах Балтії

27.10.2023
1029

Фото: Нова Пошта

Нова пошта 27 жовтня відкрила перше відділення і запустила власне кур’єрське доставлення у Латвії. Про це повідомляє ЛІГА.Бізнес з посиланням на пресслужбу компанії


Латвія стала третьою країною Балтії та восьмою європейською країною, де запрацювало відділення та власне кур’єрське доставлення Nova Post.

"Ми пережили велику трагедію минулого тижня — загинуло шестеро наших співробітників від російського ракетного удару в Харкові. Але ми зобов’язані працювати далі, бо від нашої роботи залежать мільйони людей і в Україні, і за кордоном", – заявив гендиректор Nova Post Europe Олександр Лісовець.

Перше відділення Nova Post у Латвії працює щодня за адресою: м. Рига, Tērbatas iela 30, Centra rajons, Rīga, LV-1011. У відділенні можна відправити та отримати документи, посилки та вантажі до 100 кг.

Доставлення з України в Латвію – від п'яти діб, а вартість становить:

→ документи – 250 грн
→ посилки до 2 кг – 400 грн
→ посилки до 10 кг – 600 грн
→ посилки до 30 кг – 1200 грн
→ вантажі від 30 до 100 кг – 40 грн за кожен кілограм

Також доступно кур'єрське доставлення Nova Post на будь-яку адресу у всій Латвії. Викликати кур'єра можна через сайт та мобільний застосунок. Доставлення або забір відправлення кур’єром за адресою коштує додаткових 100 грн для відправлень до 30 кг або 250 грн за кожні 100 кг.

Nova Post вже відкрила 68 відділень у Латвії, Естонії, Литві, Польщі, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині та Молдові. 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.