3 березня Auchan закриває магазини в Запоріжжі та Кривому Розі

27.02.2024
469

Auchan

Мережа магазинів Auchan наприкінці цього тижня, 3 березня, закриє свої магазини в прифронтовому місті Запоріжжя та Кривому Розі, де її гіпермаркет недавно потрапив під ракетний удар. Про це вона повідомиляє Liga.net з посиланням на сайт рітейлера


"У зв’язку з закінченням договору оренди 3 березня 2024 року Auchan Україна закриє магазини в містах Запоріжжя та Кривий Ріг", – йдеться в повідомленні.

Працівникам магазинів запропонують роботу в інших містах присутності Auchan – компанія має магазини у Києві, Харкові, Львові, Чернівцях, Житомирі, Дніпрі, Одесі, Ірпені та Бучі.

Auchan у Кривому Розі розташований у ТРК "Сонячна галерея", у Запоріжжі – в ТРК City Mall. Компанія "Аррікано Ріел Естейт", яка керує цими об'єктами, планує замінити Auchan на інший продуктовий гіпермаркет, але поки що невідомо, який саме.

Auchan і далі працюватиме в Кривому Розі та Запоріжжі як інтернет-магазин.

"Ми маємо чіткі плани розвитку на наступні роки. У 2024 плануємо відкривати нові об'єкти, розвиватися в різних форматах та каналах продажу. А також, продовжувати сплачувати податки для забезпечення сталого розвитку економіки країни. Auchan Україна є міжнародною компанією, яка продовжує інвестувати в Україну", – сказала Марта Труш, гендиректорка Auchan Україна.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.