У IV кварталі 2023 року АЛЛО відкрила 7 магазинів та оновила 12

10.01.2024
468

Роздрібна мережа групи компаній «АЛЛО» продовжує розширювати свою географію та впродовж четвертого кварталу поповнилася сімома новими шоурумами. Роботи з оновлення торгових точок тривають без упину: загалом впродовж жовтня-грудня компанія оновила 12 шоурумів


Сім нових магазинів. АЛЛО Express у форматі корнера та АЛЛО МАХ

У жовтні у Новоселиці Чернівецької області з'явився новий магазин групи компаній під брендом телеком-оператора Vodafone. 16 листопада на АЗС ОККО на Київщині, у Софіївській Борщагівці, запрацювала у форматі корнера точка видачі АЛЛО Express. Декілька магазинів мережі переїхали у нові приміщення: Mі Store у Харкові, магазин під брендом телеком-оператора Київстар у Києві та единий шоурум АЛЛО у Звягелі. 

Новий флагманський АЛЛО МАХ відкрив двері для відвідувачів 24 грудня у найбільшому торгово-розважальному центрі Східної Європи Blockbuster Mall у Києві. 30 грудня точка видачі АЛЛО Express запрацювала у Сихівському районі Львова.

«Лише впродовж IV кварталу ми відкрили сім нових магазинів мережі АЛЛО, включно з точкою видачі замовлень АЛЛО Express у новому форматі та флагманським шоурумом АЛЛО МАХ. Оновлено два з трьох шоурумів в Умані. Зараз наші клієнти мають змогу вибрати нові пункти доставки онлайн-замовлень та отримати товар якомога ближче до дому чи місця роботи. Ми не лише розширюємо мережу АЛЛО та оновлюємо торгові точки, а й значно розширюємо асортимент товарів, представлених в офлайн-магазинах, щоб у клієнтів була можливість особисто протестувати останні технологічні новинки та інновації. Наступного року продовжимо оновлювати флагманські шоуруми АЛЛО МАХ, і першим з них стане магазин у ТРЦ «Караван», що у Дніпрі», – зазначає Микола Астапов, директор із розвитку та форматів компанії «АЛЛО».

Відновлення роботи, переформатування та оновлення – 12 магазинів

Впродовж IV кварталу компанія АЛЛО також оновила шоуруми в Києві, Обухові, Дніпрі, Полтаві, Олександрії, Умані та Кропивницькому і відновила роботу магазину у Нікополі. 

5 жовтня відкрився після переформатування шоурум у київському ТРЦ NEW WAY. В Обухові з 9 жовтня після переформатування знову працює єдиний у місті АЛЛО – на першому поверсі ТЦ «Велмарт». Також компанія порадувала мешканців Дніпра оновленням АЛЛО MAX, розташованого у самому центрі міста – у ТРЦ «МОСТ-Сіті». 25 жовтня завершилися роботи з оновлення АЛЛО МАХ у ТЦ «ПІРАМІDА», що у Києві: в шоурумі було переосмислено простір, розширено асортимент товарів побутової техніки, телевізорів та смартфонів, а також повністю оновлено зону з акустикою. 27 жовтня у Полтаві запрацював після робіт з оновлення АЛЛО у ТЦ «Екватор». 31 жовтня після переформатування відкрито АЛЛО з новими товарними категоріями в Олександрії. 

15 листопада у Києві запрацював оновлений АЛЛО МАХ, що знаходиться у ТЦ «Проспект». В шоурумі було зручно розміщено вітрини з відкритим доступом, розширено асортимент телевізорів, пилососів і конвекторів, а також оновлено зону з акустикою. Також наприкінці листопада завершилися роботи з переформатування АЛЛО в Умані. 

На початку грудня після тимчасового закриття відновив роботу магазин під брендом телеком-оператора Київстар у Нікополі. 5 грудня після оновлення відкрито шоуруми АЛЛО МАХ у київському ТРЦ «Район» та у кропивницькому ТЦ MIX: тут було оновлено зону з акустикою Word of music, розширено асортимент телевізорів та ноутбуків.

Наразі роздрібна мережа АЛЛО – це 305 шоурумів АЛЛО, АЛЛО МАХ і точок видачі АЛЛО Express, а також магазинів  під брендами Mi Store та телеком-операторів, що працюють у понад 120 українських містах.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.