Корнер АЛЛО Express запрацював на АЗК ОККО у Софіївській Борщагівці

16.11.2023
604

Фото: АЛЛО

16 листопада компанія АЛЛО відкрила нову точку видачі – корнер АЛЛО Express – на території одного з автозаправних комплексів ОККО на Київщині. Невдовзі завдяки партнерству компаній ще кілька точок такого формату з'являться у Києві. 


Новий АЛЛО Express працює у Софіївській Борщагівці за адресою: Велика Кiльцева, 54. Ця точка видачі суттєво відрізняється від попередніх: ії площа значно менша. Тому компанія АЛЛО використала спеціальне торгове обладнання, щоб представити найоптимальніший асортимент автотоварів, а також найпотрібніші аксесуари: навушники, павербанки, картки пам'яті, захисне скло та плівку для екрана, кабелі, стартові пакети телеком-операторів тощо. 

«Компанія АЛЛО продовжує експериментувати, розвиваючи формат точок видачі АЛЛО Express. Завдяки партнерству з ОККО АЛЛО стає ще ближчим до клієнтів. Це вже друга точка видачі у Софіївській Борщагівці. Впевнений, що клієнтам-автомобілістам сподобається ідея безкоштовно забирати онлайн-замовлення буквально по дорозі додому чи на роботу, без зайвих витрат часу на дорогу до магазину. Аналогічні корнери АЛЛО Express відкриємо й на інших АЗК ОККО у Києві впродовж 2024 року», – коментує Микола Астапов, директор із розвитку та форматів компанії «АЛЛО».

В АЛЛО Express на Великій Кiльцевій, 54, кияни та гості столиці можуть отримати товари продавця АЛЛО, замовлені у зручному форматі та з безпечного місця на сайті allo.ua чи у мобільному застосунку АЛЛО. Доставка замовлень у точки видачі АЛЛО Express здійснюється безкоштовно, але саме в цю точку видачі АЛЛО Express доставлятимуться лише невеликі за габаритами замовлення. 

Також відвідувачі прямо на місці можуть оформити онлайн-замовлення –  тут для зручності встановлено велику сенсорну панель. Експерти АЛЛО нададуть відвідувачам вичерпну консультацію щодо повного асортименту смарттехніки, новинок та аксесуарів, представлених на allo.ua. За потреби клієнтам допоможуть із налаштуванням нового смартгаджету, активацією ліцензійних програм чи додатковою гарантією. Точка видачі АЛЛО Express працюватиме з 09:00 до 21:00.

Оскільки ОККО та АЛЛО є партнерами національної програми лояльності Fishka, клієнти можуть використати кешбек, який отримують під час заправки автомобілю на АЗК ОККО, при оплаті онлайн-замовлення АЛЛО. Також традиційно клієнти АЛЛО можуть скористатися програмою лояльності АЛЛО Гроші. В АЛЛО кешбек за обома програмами лояльності поєднано, тому клієнти можуть списати бали з них обох. 

АЛЛО Express – це магазини ритейлера нового формату: точки видачі товарів allo.ua з мінімально потрібнимасортиментом товарів. Цей формат АЛЛО запустила лише влітку цього року. 

АЛЛО — маркетплейс національного масштабу з товарами від електроніки, косметики та інструментів до одягу та меблів, з доставкою замовлень додому, на пошту або в магазини у понад 100 містах України. 

Авторка: Ганна Мотреску

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.