В «Сільпо» запустили доставку у Волинській області з покриттям 100 км

07.11.2023
604

Мережа супермаркетів «Сільпо» запустила послугу дальньої доставки для мешканців Волинської області з покриттям до 100 км. По це повідомляє пресслужба рітейлера 


Кур’єр від “Сільпо” на спеціальному авто доставить прямо вам додому (чи куди зручно) свіжу рибу та м’ясо,молочні вироби, овочі, фрукти та інші необхідні товари. Авто обладнане морозильними камерами, тому доставляємо навіть заморожені продукти. 

Замовити можна на сайті shop.silpo.ua або у мобільному застосунку «Сільпо» навіть якщо поряд немає супермаркету «Сільпо». Дальню доставку можуть замовити мешканці таких 12 міст та селищ Волині: Ковель, Володимир, Голоби, Рожище, Турійськ, Люблинець, Вербка, Блаженик, Нововолинськ, Затурці, Княгининок та Ківерці.

Наразі акційна ціна на доставку продуктів з «Сільпо» становить всього 1 грн. Для оформлення доставки вам необхідно оформити замовлення від 499 грн.  

Читайте також: У Луцьку почав працювати новий супермаркет «Сільпо» в стилі іспанського архітектора Антоніо Гауді

У червні  запустило послугу дальньої доставки у Івано-Франківській області. За цей час замовлення від гостей швидко набрали обертів, і «Сільпо» перейшло з доставки 4 рази на тиждень на щоденну.

«Сільпо» – одна з найбільших мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на квітень 2023-го нараховує понад 305 супермаркетів, зокрема чотири делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

Чистий збиток власника мережі супермаркетів «Сільпо» АТ «Фоззі Груп» за підсумками 2022 року сягнув 239,4 млн грн. У 2021-му компанія отримала прибуток у 124,3 млн грн. Загалом активи компанії скоротилися за результатами 2022 року на 15,7% – до 3,09 млрд грн. 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.