У Луцьку почав працювати новий супермаркет «Сільпо» в стилі іспанського архітектора Антоніо Гауді

27.10.2023
1033

Фото: Сільпо

27 жовтня у Луцьку почав працювати новий супермаркет «Сільпо» на проспекті Соборності, 22-Б. Це вже шостий «Сільпо» у Луцьку, торговельна площа становить 973 кв.м.


У новому «Сільпо» гості можуть поринути в мистецтво каталонського та іспанського архітектора Антоніо Гауді. Він є автором таких шедеврів, як Парк Гуеля, Саграда Фамілія, Будинок Бальо та інших. В новому «Сільпо» команда дизайнерів вирішила підкреслити багатогранність, унікальність та неповторність його архітектурних рішень. 

Основою інтер’єру супермаркету є мозаїка та плавність ліній. Оскільки рішення Гауді майже не мають прямих ліній та гострих кутів, фрізи у магазині мають округлі та непередбачувані форми. Вони беруть початок зі стелі та перетікають в іншу площину. Гауді вважав, що архітектура має бути продовженням природи. Тому мозаїка у новому «Сільпо» зображає дерева, рослини, квіти, натуральні відтінки. Кожен гість зможе знайти та побачити свої сенси. Також у інтер’єрі втілені відомі вітражі та портрет Гауді. 

Відвідувачів зустрічатиме не лише мозаїка на стінах, а й на полицях. Її утворюють яскраві ряди соковитих овочів та фруктів. Візерунки зі свіжої, соленої й копченої рибки. Розмаїття страв з відділу кулінарії. Чудернацькі форми багетиків та округлі форми піци власного виробництва – все, як любив Гауді, без гострих кутів. Та все інше, що є невід’ємною частиною «Сільпо».

Супермаркет працює щодня з 08:00 до 23:00. Розрахуватися за смаколики можна на 13 касах, з них 5 самокас.

«Сільпо» – це одна з найбільших мереж продовольчих супермаркетів в Україні. Нині 313 магазинів працюють по всій території країни. У мережі представлена продукція «Власного імпорту» з більш ніж 80 країн світу, якісно відібрані товари українських крафтярів «Лавка традицій», власні торгові марки, а також товари власного виробництва – від запашної випічки «Крафтяр» до солодощів «Власної кондитерської». У «Сільпо» також приділяють велику увагу враженням гостя, тому кожен новий магазин оформлений в індивідуальному дизайні.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.