“Ашан” змінить локації своїх магазинів у Запоріжжі та Кривому Розі

21.01.2022
1453

Arricano

“Ашан” у Запоріжжі та Кривому Розі скоро переїде на нові локації через закінчення термінів дії договорів оренди, повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на пресслужбу ритейлера. 


 

В “Ашані” заявляють, що нові умови та формат приміщень, висунутих орендодавцями, не відповідали планам розвитку ритейлера. Тепер компанія розглядає приміщення площею від 5 тис. кв. м, які відповідатимуть її новій концепції розвитку “магазинів майбутнього".

Конкретні терміни “переїзду” магазинів на нові локації не повідомляються. 

Раніше у коментарі Retailers “Ашан” повідомляв, що у 2022 році у магазинів у Кривому Розі та Запоріжжі закінчується контракт оренди і мережа працює над альтернативними локаціями. В "Ашані" казали, що ритейлер націлений на розвиток та збільшення кількості торгових точок і водночас веде переговори про можливість покупок інших мереж магазинів.

  • У грудні 2021 року Retailers писав про плани компанії змінити деякі локації гіпермаркетів. Однією з причин такого рішення могли стати проблеми з операційним менеджментом.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.