«Aшан» оцінює у десятки мільйонів гривень відновлення пошкодженого росіянами столичного магазину

30.08.2023
663

Фото: news.liga.net

Упошкодженій частині столичного супермаркету «Aшан РівГош» потрібно відновити покрівлю, вентиляційну систему, металеві конструкції, повідомили Forbes у пресслужбі «Auchan Україна», коментуючи потрапляння в магазин уламків російської ракети в ніч на 30 серпня.


Відновлення пошкоденої частини супермаркету «Aшан РівГош» після російської атаки «обійдеться у десятки мільйонів гривень і займе місяці», зазначили у пресслужбі «Auchan Україна».

Через наслідки падіння уламків ракети у супермаркеті пошкоджена покрівля, вентиляційна система, металеві конструкції та невелика частина виробничих цехів.

Наразі в «Auchan Україна» очікують на результати експертизи. «Якщо не буде ризику для клієнтів і співробітників – ми зможемо відгородити цю зону, запустити роботу магазину й паралельно продовжувати ремонтні роботи», – додали у пресслужбі «Auchan Україна».

Нагадаємо 

У ніч на 30 серпня росіяни атакували Київ. Це була найбільша атака з весни, повідомив начальник КМВА Сергій Попко. За його словами, в Шевченківському районі на території підприємства шматки збитих ракет вбили двох людей, ще одна отримала ушкодження. Також після падіння решток ракет виникли руйнування і пожежі в Шевченківському та Дарницькому районах.

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що через падіння уламків ракет спалахнула будівля магазину в Дарницькому районі. Йдеться про гіпермаркет «Ашан РівГош» по вулиці Здолбунівській, 17. 

За даними пресслужби «Ашану», пожежу швидко ліквідували, але з 30 серпня супермаркет тимчасово припиняє роботу магазину для усунення наслідків влучання.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.