Компанія RDA визнана кращим консультантом з торгової нерухомості в Україні

24.09.2021
8788
PR-Матеріал

Retail & Development Advisor (RDA) стала переможцем престижної української премії у сфері рітейлу і торгової нерухомості RAU Awards 2021.


Як повідомляє прес-служба компанії, RDA виграла нагороду у номінації «Краща компанія-консультант у сфері торгової нерухомості». У цій номінації були представлені компанії, що надають консалтингові та брокерські послуги у сфері торгової нерухомості, які мають досвід роботи з торгово-розважальними центрами, а також національними та міжнародними торговими мережами.

Серед номінантів премії були всі найбільші консалтингові компанії українського ринку комерційної нерухомості. У тому числі українські підрозділи міжнародних гігантів Colliers International і Сushman&Wakefield, а також Nhood Ukraine, NAI Ukraine і UTG.

«Перемога в номінації, де присутні найсильніші компанії українського ринку консалтингу - це ще одне підтвердження ефективності обраного нами шляху розвитку. Підтвердження професіоналізму команди RDA і її керівництва. Ми бачимо, що закладені засновниками компанії місія, візія та цінності повністю відповідають очікуванням ринку і наших партнерів. Це дозволяє нам масштабувати бізнес без втрати якості послуг, що надаються і успішно виконувати завдання будь-якої складності », - прокоментувала перемогу на RAU Awards 2021 директор Retail&Development Advisor Таїсія Литовченко.

Відзначимо, що переможців номінації визначили шляхом голосування Експертної ради RAU Awards 2021, у який увійшли власники і топ-менеджери провідних компаній роздрібної торгівлі та девелопменту, керівники консалтингових компаній, а також авторитетні експерти ринку рітейлу.

Серед членів експертної ради були керівники таких великих торгових мереж як "Епіцентр", Novus, WOG, "Алло", "Антошка", "Фокстрот", "Ашан Україна", LC Waikiki, торгово-розважальних центрів Ocean Plaza, Dream Town, Respublika Park, Retroville, а також девелоперів Arricano, Budhouse Group і інших компаній.

RDA - це українська експертна консалтингова компанія у сфері комерційної нерухомості, заснована у 2013 році. Вона надає широкий спектр консультаційних, управлінських, посередницьких і оціночних послуг орендарям і власникам об'єктів нерухомості, а також інвесторам і девелоперським компаніям. Її основними напрямками діяльності є надання брокерських послуг з купівлі-продажу або оренди приміщень, управління об'єктами комерційної нерухомості, консалтингові послуги та надання комплексних послуг з розвитку роздрібних мереж.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.