Zakaz.ua знову спростував інформацію про угоду з Glovo

24.01.2022
1249

Фото: ua-retail

Минулого тижня AIN повідомляв, що компанія Glovo домовилась про поглинання Zakaz.ua. У свою чергу, український сервіс доставки продуктів спростував цю інформацію. Про це повідомляє Liga.net.


«Інформація не відповідає дійсності. Zakaz.ua постійно веде переговори про раунди та залучення інвестицій – це нормальна практика для такого проєкту та цієї індустрії. І ми, відповідно, часто отримуємо запити від медіа подібного роду. У той самий час ми не можемо обговорювати ні умови, ні учасників, ні суми — це, зрозуміло, конфіденційна інформація», – повідомили у компанії і додали, що вони не коментують чутки.

За інформацією AIN, угода між службами доставки оформлена у двох форматах: частина інвесторів отримали виплати готівкою, інша частина — 20% готівкою і 80% акціями Glovo. Основний акціонер Zakaz.ua, фонд Chernovetskyi Investment Group, обрав саме другий варіант. Це дозволить компанії максимізувати свій дохід від інвестицій у Zakaz.ua. 

Нагадаємо, у листопаді минулого року стало відомо, що Glovo планує купити український сервіс Zakaz.ua. Проте останній заперечив факт передбачуваної угоди. Згодом у коментарі Retailers представники Glovo відповіли, що цю інформацію у компанії не можуть ні підтвердити, ні спростувати. 

Retailers надіслав запит компанії Glovo, на момент публікації новини відповідь не отримав.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.