Monobank запускає еквайринг. На сайті вже можна залишати передзамовлення на підключення

21.09.2021
3754

Monobank

Банк Monobank відкрив передзамовлення на послугу еквайрингу, про це на Facebook-сторінці написав співзасновник банку Олег Гороховський. Одночасно на офіційному сайті з'явилася  сторінка з описом нової послуги і можливістю подачі попередньої заявки на підключення.

Новий продукт monobank стане конкурентом для LiqPay, WayForPay, Fondy та інших систем на ринку.


«Коли ми запускали monobank, ми хотіли, щоб клієнти не відмовлялися від своїх старих, звичних банків, а просто спробували нашу карту як другу або третю і потім вирішили яка карта повинна бути верхньою у гаманці», - написав Гороховський.

Підприємець пояснив, як буде працювати нововведення:

- ніяких «залізяк» - оплата наведенням на QR-код;

- QR можна ліпити на касу, на кожен товар, в онлайн, в офлайн;

- Майже відразу після релізу там з'явиться сервіс buy now pay later, схожий на всім відому Klarna. Це коли ніяких кредитів, а просто розділив покупку на 4 платежі і пішов або просто оплатив на 30-тий день.

«Він швидше за все дешевше ніж те, що у вас є зараз. Тариф 1,8% і ніяких орендних платежів і заміни рулонів з чеками », - зазначив Гороховський.

Нова послуга повинна з'явитися у жовтні, клієнти вже можуть залишити заявку у спеціальній формі. На момент написання новини на сайті вказується, що  вже більше 1463 продавів зробили передзамовлення на mono-еквайринг. «Підходить як для онлайн-продавців, так і для наземної торгівлі», - йдеться на сайті monobank.

  • Еквайринг - технологія безготівкового прийому платежів з використанням банківських карт і систем безконтактної оплати.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.