"Від 0 до 100 000 замовлень за 10 місяців!" - компанія Vanongo встановила особистий рекорд

01.07.2021
8451
PR-Матеріал

Компанія Vanongo, інноваційний сервіс доставки для приватних осіб і підприємств, встановила особистий рекорд. За 10 місяців компанія здійснила 100 000 доставок в країнах Східної Європи.


За словами Дмитра Бендаловського, керівника Business Development компанії Vanongo в Східній Європі, це стало можливим завдяки злагодженій роботі всіх відділів компанії та співробітництву з одним з найбільших е-комерс клієнтів в Середній Азії - Kaspi.kz, що третій рік поспіль посідає перше місце у рейтингу найбільших торгових інтернет-майданчиків TOP KZ Retail E-Commerce в 2018-2020. 

Все це стало можливо завдяки просунутій системі диспетчеризації та прогнозуванню попиту, над удасконаленням якої компанія працює кожен день. Система підтримує маршрути з декількома точками завантаження і різними пунктами вивантаження, включаючи доставку від дверей до дверей.

"Мало хто з представників малого та середнього бізнесу має можливість отримати вигоду з якісної доставки останньої милі. У більшості випадків вона швидше є істотною статтею витрат, ніж конкурентною перевагою. - коментує ситуацію Дмитро Бендаловський, - Але ми вирішили довести, що це можливо! І ось маємо перші надбання: за 10 місяців ми досягли 100 000 замовлень. Хоча й на початку нашої роботи ця цифра здавалася недосяжною. На цьому зупинятись не збираємось, працюватимемо завзято й далі. І це не фінансовий інтерес, а скоріше челлендж для команди. Я впевнений, що нові рекорди чекають на нас, бо ми маємо те, що потрібно клієнтам: передову систему планування попиту і розрахунку маршрутів, і найголовніше - надійну доставку, що здійснюється у зручний для споживача проміжок часу.

Компанія Vanongo вже успішно працює в Україні, Німеччині, Естонії та Казахстані. А також освоює 5 нових локацій для розвитку і виходить на ринок Болгарії, Румунії, Азербайджану, Грузії і Туреччини.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.