ОНОВЛЕННЯ: Поряд з Lavina Mall побудують Рітейл Парк. Інвестор невідомий. Проект розробила одна з компаній групи Auchan

02.04.2021
6679

Фото: Nhood Ukraine

Операційний директор Nhood Україна (одно з девелоперських підрозділів ГК Auchan - ред.) Ганна Корягина заявила, що компанія розробила проект і провела попередній брокеридж нового Рітейл Парку у Києві. Інвестор проекту — третя особа. У Nhood Україна не називають його.


Уточнення: В первоночальной версії матеріалу говорилося, що компанія Nhood Україна є інвестором Retail Park Berkovetska. А також, що компанія Nhood Україна — це перейменована компанія Ceetrus і Immochan. Ця інформація не відповідає дійсності. Ми приносимо свої вибачення перед спікером — Ганною Корягиною, компанією Nhood Україна і вам, читачі.

"Retail Park Berkovetska — це перший приклад співпраці на українському ринку компанії Nhood як провайдера послуг", — говорить Ганна Корягина.

Ритейл парк знаходитиметься на території ритейлерів хаба, який складається з ТРЦ Lavina Mall, гіпермаркету "Ашан" і "Епіцентр".

Площу Retail Park Berkovetska складе 40 000 кв.м. У нього, крім торгових площ, увійдуть офісна будівля - на 10 000 кв.м., багаторівневий медичний центр на 6 поверхів — 11 000 кв.м., ресторан у форматі drive — 500 кв.м. У медичному центрі  можна отримати послуги щелепно-лицьової хірургії і естетичної хірургії.

Проект передбачає дві парковки — надземну і напівпідземну. 

Відкриття Retail Park Berkovetska  заплановане на 2023 рік.  Зараз компанія працює над створенням ескіза проекту, потім треба буде зробити робочий проект після чого почнеться будівництво.

Ось так виглядатиме Retail Park Berkovetska

Позначка: З дозволу спікера публікуємо візуалізацію ТРЦ (буде розміщена у кінці тексту).

Формат Ритейл Парків припускає розміщення декількох окремих один від одного биг-боксов. У портфелі Nhood Україна вже є ритейл-парк в Україні, він працює на Петрівці в Києві недалеко від гіпермаркету "Ашан" і належить ГК Auchan.

Портрет відвідувачів майбутнього Ритейл Парку — клієнти від 30 до 37 років з доходом вище за середній - до 40 000 гривен на людину. Сумарно вони проводять від 1,15 до 3 годин в ТРЦ, їх витрати за один візит — до 6 000 грн на двох людей.

Враховуючи розташування поруч ТРЦ Lavina Mall, у Ритейл Парку можливий перетин брендів. Ганна Корягина відмітила, що при брокериджі велика зацікавленість була виявлена з боку брендів цінового сегменту "середній", "середній мінус", "преміум".

В цілому Ритейл Парк матиме усе необхідне для того, щоб стати певним інфраструктурним центром для тих мешканців, які скоро оселяться в нових житлових комплексах поруч з рітейл хабом.

Місцерозташування

Retail Park Berkovetska увійде, як вже було сказано, до синергії з існуючим ритейл хабом — ТРЦ Lavina Mall, "Ашан", Novus і "Епіцентр" (сумарно це близько 230 000 кв.м.) . І притягають не менше 75 000 чоловік щодня.

Щодня по окружній дорозі мимо ритейл хаба проїжджають 93 000 чоловік, а 23 000 чоловік проїжджають по вулиці Берковецкая. Всього — більше 100 000 чоловік. 

Максимальна зона охоплення ритейл парку спільно з існуючим ритейл хабом - 28 км, в якій мешкають 3 млн чоловік. Найближча зона охоплення — це 5 км, в якій мешкають 385 000 чоловік. Крім того, поруч зводяться житлові комплекси на 107 000 чоловік. 

До Ритейл Парку найближча станція метро "Академмістечко" — вона знаходиться на відстані 3,9 км (10-12 хвилин).

Ганна Корягина відмітила, що Ритейл Парки орієнтовані в першу чергу на клієнтів з власним автомобілем і на клієнтів, що приїхали на громадському транспорті. 

Передбачається, що Retail Park Berkovetska стане цікавим як для жителів Києва, так і для жителів Бучі, Ірпеня, Пуща-Водицы, Гостомеля і пгт Коцюбинское. 

Візуалізація

Автор: Олександр Шаріпов

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.