Як покер онлайн подарував світу відомих українських хайролерів

06.07.2023
2898
PR матеріал

 

 

В Україні покер онлайн з кожним роком стає все популярнішим, завдяки можливості брати участь у популярних турнірах з великими призовими фондами. Дізнатись усе про український покер та чим живе його спільнота можна за посиланням.

Покеристи з України регулярно потрапляють за фінальні столи популярних онлайн-івентів та здобувають визнання у міжнародної спільноти. Поговоримо про великі перемоги вітчизняних покер-про у престижних турнірах.

Покер онлайн як арена для успішних українців

Серед українців, котрі підкорювали віртуальний сегмент покеру, найуспішнішим можна сміливо назвати Романа Романовського. Із 2011 і по сьогодні вважають одним з найкращих гравців світу, а серед українських покеристів досі немає нікого, хто б заробив понад 12 500 000$.

Цього року Роман Романовський продовжив підкорювати онлайн покер вершини. У травні та червні гравець став раннер-апом двох івентів і переміг в одному турнірі в рамках серії GGPoker World Festival. За друге місце в івентах Monday Mega Heater HR та Bounty Hunters Super High Roller українець отримав сумарно 51 180$. Перед цим йому вдалося заробити 72 270$ за перемогу в турнірі Sunday Grand Prix Europe HR.

Не менш вражаючі успіхи показують ще двоє відомих українських представників галузі online poker. Мова йде про Андрія Держипільського та Володимира Паламара. На початку цього року в GGPoker пройшов унікальний турнір Super Million$ з величезною гарантією в 10 000 000$. Обидва покеристи потрапили у топ-3 призерів цього івенту й зуміли заробити на двох гігантську суму в 2 164 500$ призових. У подальшому вони неодноразово опинялись за фіналками престижних онлайн івентів. Взяти наприклад Sunday Super High Roller, де вони посіли 4-те та 6-те місце.

Благодійні ініціативи українських покеристів

Покер онлайн в Україні з початком широкомасштабного російського вторгнення, попри невтішні прогнози експертів, почав стрімко розвиватись. Багато українських покеристів, які були частиною російськомовної спільноти, почали все більше об’єднуватись між собою.

Дехто почав вести активну інформаційну політику, а інші – організовувати благодійні збори. Найактивніший у подібних ініціативах наразі є вітчизняний покерист Kostya_Jock. Він регулярно віддає частину свого виграшу на потреби ЗСУ і закликає інших українців доєднуватись до його зборів. Також варто відмітити амбасадора GGPoker Дениса Чуфаріна, який радить своїм прихильникам купувати українські військові облігації, щоб підтримати нашу армію.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.