Ювелірний дім SOVA у Сумах: знижки та подарунки з нагоди відкриття першої локації

25.01.2022
3697
PR-Матеріал

29 січня фірмовий острів SOVA відкривається у ТРЦ Мануфактура.


З нагоди відкриття острова SOVA перші п'ять покупців отримають сертифікати номіналом 1000 грн, а для всіх інших відвідувачів з 29 січня по 4 лютого включно діятимуть знижки до -50%.

“Минулий рік був багатим на відкриття та реновації магазинів, нам вдалося відкрити 12 нових локацій SOVA в різних містах України та розширити географію бренду. 2022-й обіцяє бути не менш насиченим і ми розпочинаємо його з відкриття фірмового корнера у Сумах. 

Нам важливо бути з клієнтами офлайн та постійно залишатися в комунікації з прихильниками бренду, тому будемо раді презентувати наші ювелірні колекції та дизайнерські колаборації у новому для SOVA місті", - говорить Кристина Башлій, директорка з маркетингу SOVA.

Знайти острів SOVA можна на першому поверсі, неподалік входу до торгового центру.

Наразі в Україні працює 43 локації ювелірного бренду SOVA у 18 областях: у Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові, Миколаєві, Ужгороді, Хмельницькому, Тернополі, Івано-Франківську, Запоріжжі, Херсоні, Луцьку, Полтаві, Чернігові, Вінниці, Маріуполі та Чернівцях.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.