Bolt Food з’явився у Дніпрі. Це третє місто України, у якому працює сервіс

30.09.2021
2210

Фото: пресс-служба Bolt

Компанія Bolt запустила доставку їжі Bolt Food  у Дніпрі. Сервіс вже був доступний у двох містах: Києві та Харкові. Про це повідомляють у пресслужбі.


 «Дніпро — один із найбільших промислових центрів України, потенціал якого приваблює як туристів, так і представників бізнесу. Саме тому серед жителів і гостей цього міста є популярними зручні та доступні онлайн-сервіси. Ми впевнені, що незабаром послуга швидкої доставки їжі Bolt Food у Дніпрі стане такою ж затребуваною, як і в інших українських містах, де був раніше запущений наш сервіс», — коментує регіональний менеджер Bolt Food в Україні Ігор Шрамко.

Послуга Bolt Food вперше з’явилася у Києві в жовтні 2020 року. Цього літа сервіс доставки їжі  також став активним у Харкові. Наразі у конкурентів перелік міст значно більший: сервіс Rocket доступний у 28 містах, Glovo  — у 38.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.