У ТРЦ Blockbuster Mall відкрився фудмаркет Stars, який об'єднує 28 концепцій. Перші фото

14.09.2021
10158

Фото: Retailers

У ТРЦ Blockbuster Mall почав працювати фудмаркет Stars. Відкриття відбулося 5-го вересня, говориться у пості ТРЦ на Facebook. Фудмаркет знаходиться на другому поверсі і об'єднує 28 гастрономічних концепцій і концертний майданчик. На даний момент працюють не всі заклади із заявлених, остаточна дата їх відкриття невідома: компанія не коментує і не надає жодних подробиць про концепцію та плани розвитку. Retailers пропонує подивитися перші фото з фудмаркету.


 

В інформації говориться, що простір організовано у відповідності з усіма сучасними фуд-трендами і це перший об'єкт такого формату - нестандартний фуд-корт у ТРЦ. «Соціальний простір з ресторанами і концертним майданчиком - це нове дихання у сегменті організації зон громадського харчування у ТРЦ, де клієнту будуть запропоновані різні напрямки кухонь, різні формати закладів, відкрита зона посадки, звичні ресторанні формати і, у подальшому, цікаві події розважального та концертного форматів ».

     

      • Фудхолли і фудмаркети- формат, який почав розвиватися до пандемії і залишається одним з ресторанних трендів. Дослідження, проведене WD Partners, показало, що фуд-концепції, як фермерські ринки та фуд-холи, можуть вплинути на частоту відвідувань торговельних центрів споживачами. Крім того, звіт Jones Lang LaSalle за 2019 рік показав, що покупці, які їдять у торговому центрі, витрачають у середньому 35 додаткових хвилин на походи по магазинах у порівнянні з тими, хто відмовляється від перекусу під час шопінгу.
      • Перший фуд-маркет у Києві відкрив ресторатор Алекс Купер у 2019 році на території колишнього заводу "Арсенал". У Купера вже був досвід у розвитку подібного формату в Одесі.
      • Ще один фуд-маркет - Бухта Food Station - з'явився у Києві на Поштовій Площі у 2019 році. Його власник - СЕО "Вуличного їжі" Роман Тугашев.
      • Ресторатор Дмитро Борисов також почав розвивати свої фуд-холи. Перший Gastrofamily Food Market він відкрив у карантинний 2020 рік на Бессарабській площі. Також формат запустили у співпраці з мережею АЗК WOG на вулиці Стеценка, навесні 2021 року відкрили третій на проспекті Героїв Сталінграда на Оболоні, а у вересні з'явився  перший об'єкт на Лівому березі.

      Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.