IKEA запустила послугу зворотного викупу та перепродажу старих меблів

31.08.2021
2777

IKEA запустила у штаті Пенсільванія (США) послугу зворотного викупу використаних меблів для подальшого перепродажу. Вона буде доступна з 30 серпня по 19 вересня 2021 року, повідомляють у компанії.


 

Послуга зворотного викупу та перепродажу дозволить членам IKEA Family продати свої обережно використані меблі IKEA. Для цього потрібно заповнити форму і привезти меблі у повністю зібраному вигляді до магазину IKEA Conshohocken. Гроші можна буде витратити на нові меблі виробника, а стару продадуть у відділі As-Is.

Не можна продати комоди, ліжка, текстиль, лампи, вуличні меблі, дивани, дзеркала і дитячі меблі. Хоча ця послуга є пілотною програмою в IKEA Conshohocken, з часом у компанії планують запустити проект і в інших штатах.

Нагадаємо, що до 2030 року IKEA планує трансформувати свою бізнес-модель, щоб зробити її циклічною і сприятливою для клімату. Так, у Швеції рітейлер буде продавати  споживачам електроенергію з відновлюваних джерел.

Джерело: Depositphotos

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.