Цитрус це зробив! Відразу два магазини у Львові

18.05.2021
3672
PR-Матеріал

Цитрус подарував львів'янам та гостям міста справжнє свято!


Це було не просто відкриття, а казкові два дні з запальним ведучим, музикою, інтерактивної фотозоною, промоутерами на електротранспорті, вікторинами, конкурсами та неймовірними призами.

І найфартовіші клієнти забрали два новеньких MacBook на чіпі М1!

Яскраве відкриття першого магазину відбулося у четвер, 13 травня. Це не просто магазин, а справжнє місце зустрічі з гаджетами у самому серці Львова - на вулиці Коперника, 2. Там, де на початку 20 століття перебувала кондитерська Яна Гефлінгера, а згодом - магазин садових меблів та порцеляни Артура Бартоша. У "Цитрусі" зробили все можливе, щоб зберегти частину автентичного внутрішнього декору. Старовинна цегляна кладка органічно вписалася в новий інтер'єр. Важливою частиною декору став орнамент української вишиванки на стіні розміром майже 6 метрів.

Асортимент магазину вражає! Тут ви знайдете все, що потрібно: від аксесуарів на всі випадки життя до просунутої розумної техніки і персонального транспорту!

Доступ до товарів відкритий, всі гаджети можна покрутити в руках, «поюзати» і оцінити функціонал.

15 травня, в популярному серед львів'ян і гостей міста торговому центрі Victoria Gardens, відбулося по-справжньому зоряне відкриття другого магазину, з помаранчевою килимовою доріжкою від самого входу в торговий центр!

Це понад 350 квадратних метрів і море гаджетів в одному місці.

Смартфони, ноутбуки, телевізори, персональний електротранспорт, товари розумного будинку - все це і навіть більше ви знайдете в новому магазині Цитрус в ТРЦ Victoria Gardens. Звичайно, від різноманіття гаджетів і бажання все протестувати починає крутиться голова, але на цей випадок в магазині є релакс-зона, в якій можна просто відпочити, паралельно заряджаючи свій смартфон.

Якщо раптом ви пропустили відкриття, то усі супер-знижки діятимуть до 20 травня і у вас все ще є шанс забрати новенький iPhone 12 Pro Max з вигодою цілих 7500 грн!

Приємним подарунком для львів'ян став безкоштовний проїзд на брендованому автобусі від Коперника, 2 до ТРЦ Victoria Gardens. Просто встановіть програму «Цитрус» і катайтеся хоч цілий день!


Заінтриговані? Тоді приходьте в нові магазини Цитрус у Львові, щоб стати клієнтами мережі. Запевняємо, що з порожніми руками додому не піде ніхто!

Welcome у «Цитрус»

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.