Генеральною директоркою Metro C&C в Україні призначено Олену Вдовиченко. Вона працює в компанії з 2005 року

23.03.2021
11785

Фото: пресс-служба Metro C&C в Украине

З 1 травня генеральною директоркою Metro C&C в Україні стане Олена Вдовиченко, яка до цього обіймала посаду директора з продажу та операційної діяльності в компанії. Її призначили замість Тіна Цайске, який очолить Metro C&C в Китаї,  повідомляє прес-служба компанії.


 

Це перше в історії Metro C&C в нашій країні (вийшла на ринок України на початку 2000-х) внутрішнє призначення на посаду СЕО. Олена Вдовиченко почала працювати в компанії з 2005 року і займала різні посади в межах департаменту логістики.

Олена була начальником управління організації ланцюжка поставок, начальником управління продовольчих товарів, комерційним директором. Протягом останніх років Олена, разом з командою, впровадила процес категорійного реінжинірингу і визначила стратегію розвитку власних торгових марок (ВТМ). В результаті продажі ВТМ виросли на більш ніж 50% (рік до року). Олена почала проект «фермерське», що дало можливість підтримати розвиток локального фермерства і запропонувати українську продукцію за доступною ціною.

  • У компанії зміниться HR-директор. Новою керівницею з 1 квітня буде Ганна Толмачова. Вона прийшла в компанію в 2016 році на посаду керівника управління по роботі з талантами.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.