У магазинах "АТБ-маркет" з'явилися еко-пакети з кукурудзяного крохмалю

16.03.2021
5409

Фото: Facebook Борис Марков

З 15 березня в магазинах "АТБ-маркет", в тестовому режимі, в продаж надійшли еко-пакети з кукурудзяного крохмалю. Про це у Facebook написав генеральний директор корпорації АТБ Борис Марков.



Еко-пакет виготовлений з кукурудзяного крохмалю з додаванням полімолочної кислоти і має сертифікат Ok compost home. Пакет повністю розкладається протягом 12 місяців при приміщенні його в грунт і не завдає шкоди навколишньому середовищу. Необхідні умови для повного розкладання такого виду упаковки — це волога, СО2 і біомаса.

"Тренд на екологічність - один з найбільш значущих сьогодні в світі. Він проникає в усі сфери життєдіяльності людини і формує сучасні споживчі патерни. Саме тому, еко-свідомість для компаній стає необхідністю, оскільки турбота про навколишнє середовище та екологію відносяться до цілей сталого розвитку будь-якого бізнесу ", — написав Марков.

  • З квітня 2019 року компанія повністю перейшла на реалізацію "зелених пакетів" з біологічною добавкою d2w ™ в своєму складі, зазначає Марков. У лютому 2020 у магазинах запустили еко-ящики для покупок, які виготовлені з переробленого матеріалу і при закінченні використання повністю утилізуються, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.