У Києві повернули вкраденого лева і влаштували свято на його честь

24.02.2021
2553
PR-Матеріал

У Києві на Великій Васильківській відкрився оновлений магазин ґаджетів «Цитрус».


Як розповіли у компанії, розроблений креативний простір – не просто місце для покупки ґаджетів, а формат магазинів майбутнього.

Левова міць відкриття

Нагадаємо, минулого тижня стався перформанс з викраденням Лева. Символ магазину «Цитруса» повернули прямо перед відкриттям.

Для його повернення «Цитрус» за тиждень роздав своїм клієнтам 1 млн бонусних гривень.

У день відкриття за новими враженнями і ґаджетами в «Цитрус» на Великій Васильківській, 23, кияни прийшли щоб відзначити гучну подію.

Новий «Цитрус» – один з найбільших в Україні. Його площа – 500 квадратних метрів.

Магазин виконаний в полігональному стилі. Це сучасний прототип кубізму. Головний символ магазину – Лев – встановлений на честь історичної назви вулиці – площа Льва Толстого.

До речі, Лев «Цитрус» приносить удачу всім, хто погладить його лапу. Рекомендуємо це перевірити вже сьогодні.

"Головна мета – не просто відкрити новий інноваційний магазин, якому не буде рівних. Головне – створити комфортний креативний простір, де можна і потрібно тестувати, мацати, купувати і обмінювати ґаджети", – повідомили у компанії.

У залах нового магазину кожен охочий може зануритися у світ геймінгу та у VR-простір. Або відпочити після насиченого тижня у релакс-просторі, з масажними кріслами та доглядовими ґаджетами. Або порівняти Mac на M1 зі своїм звичним ноутбуком.

Тут є все для комфорту і здоров'я і навіть більше.

На честь повернення лева «Цитрус» чекає всіх киян і гостей міста в гості!

До 28 лютого тільки на Великій Васильківській, 23, діють додаткові знижки, бонуси і акційні пропозиції на улюблені ґаджети. Приходьте і пам'ятайте: «Цитрус. Вiдрiзнятись дозволено!»

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.