Нове відео на каналі Retailers.ua. Який шлях проходить інтернет-посилка

24.11.2020
3049

Онлайн-шопінг  стає популярнішим з кожним днем.  Разом із обсягами інтернет-продажів зростають і вимоги покупців: до сервісу, якості товарів, надійності упаковки та, звісно, швидкості доставки замовлення.
Для сучасних інтернет-магазинів, особливо для їхньої репутації, дуже важливо відповідати всім очікуванням своїх клієнтів. Для цього представникам електронної комерції доводиться інколи "розриватися" між продажами, маркетингом та логістикою, тому що ці напрямки відіграють однаково важливу роль у бізнесі. На допомогу приходить фулфілмент: аутсорс складських та логістичних послуг, необхідних для обслуговування інтернет-замовлень. 

  • Як це насправді відбувається?
  • Як замовлення від покупця онлайн-магазину потрапляє на наш склад?
  • Які саме етапи проходить посилка перед тим, як потрапити в руки покупцеві?
  • Скільки процесів та скільки часу знадобиться працівникам складу для обробки одного замовлення?

Про це у спильному влозb Retailers та влог НП Логістик, в якому ми поетапно покажемо весь шлях посилки від моменту замовлення на сайті до моменту її отримання у відділенні Нової пошти.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.