Не бали і бонуси, а гроші. Kasta.ua буде повертати своїм клієнтам 1-3% від покупок

29.09.2020
3072
PR-Матеріал

Фото: Kasta.ua

Kasta.ua - великий український маркетплейс, онлайн лідер з продажу одягу і взуття в Україні, запускає послугу Кешбек для клієнтів. За покупки, зроблені на маркетплейсі з 28 вересня, компанія буде перераховувати 1-3% від суми на рахунок покупця.


Kasta.ua буде повертати частину грошових коштів на рахунок покупця, починаючи з 28 вересня, коли починається великий розпродаж на честь дня Клієнта. Ця послуга називається кешбек (від англ. «Cashback»). Схема повернення така: клієнт оплачує товар, після перевірки платежу клієнту висилається обіцяна частина грошей.

Кешбек на Kasta.ua - приємний фінансовий бонус до повсякденних покупок і ще одна конкурентна перевага шопінгу на маркетплейсі. Це програма лояльності, яка дозволяє повернути частину витрачених на покупки коштів, назад на свій рахунок. Клієнт отримує не «бали» або «бонуси», а реальні гроші, які можна вивести на карту або використовувати для оплати замовлень.

Механіка нарахування проста - 1% кешбеку від вартості замовлення нараховується всім зареєстрованим користувачам Kasta при оплаті замовлень картою онлайн або в кредит. Кешбек можна вивести на банківську карту або використовувати для оплати замовлень. У разі, якщо клієнт є передплатником карти Black (річна безкоштовна доставка і повернення замовлень), то нараховується 3% кешбеку.

За словами СЕО Kasta.ua, Андрія Логвина, на українському e-commerce ринку це перший подібний прецедент, а значить, це ще одна конкурентна перевагу шопінгу на маркетплейсі. Крім того, команда буде розвивати цю послугу, наповнюючи її додатковим функціоналом, в тому числі і для постачальників компанії.

"Скоро Чорна П'ятниця і кешбек буде додатковою знижкою до всіх товарів, які і так будуть представлені за "смачними цінами,"" - підсумував Андрій Логвин.

Kasta - модний маркетплейс одягу, взуття та аксесуарів в Україні. Уже 10 років Kasta відкриває українцям кращі міжнародні та локальні бренди, і показує на власному прикладі, що модний онлайн-шопінг це простіше, швидше і дешевше. Kasta сьогодні - це повноцінна екосистема, яка складається з платформи і додатки, HUBа - інструменту для постачальників, KastaPost - служби доставки, KastaPay - фінансової компанії, KastaProduction - виробництво власного контенту, FBK (Fulfilled by Kasta) - логістичного центру.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.