McDonald’s тестує ресторан, де відвідувачі повинні дотримуватися дистанції

05.05.2020
2700

Фото: Reuters/Piroschka van de Wouw

McDonald’s у Нідерландах тестує ресторан, у якому відвідувачі будуть дотримуватися дистанції між собою, пише Reuters. Біля входу в ресторан розташований дезінфектор для рук, а місця для очікування замовлень розділені між собою. Таким чином, можуть обладнати всі ресторани мережі у Нідерландах після карантину.


 

“Ми спробували з’ясувати, як забезпечити безпеку наших клієнтів і співробітників, зберігаючи при цьому атмосферу ресторану... Це радикальні зміни, але ми сподіваємося втілити їх так, щоб клієнти цього не помітили”, − заявила представник McDonald’s у Нідерландах Юніс Коеккук.

Всередині встановлено захисні бар’єри, скляні стінки і нанесено розмітку на підлозі. Всі співробітники працюють у респіраторах і захисних костюмах, а також дотримуються дистанції за допомогою захисних екранів. Біля входу в ресторан і біля кас розташовані дезінфектори для рук, а місця для очікування замовлень розділені між собою. Вся їжа подається відвідувачам на металевих розносах, які розвозяться співробітниками на візках.

Ресторани, бари та інші громадські місця в Нідерландах закриті з 15 березня. Але поступово в країні починають ослаблювати карантинні заходи.

Переклад: Людмила Будіна

Переклад на українську: Михайло Лук’янов

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.