Новий супермаркет "Сільпо" у стилі яхт-клуба в ТРЦ River Mall

09.08.2019
14027

Представляємо новий концептуальний магазин мережі "Сільпо" 


8 серпня почавр роботу новий "Сільпо" –  в торгово-розважальному центрі River Mall. Супермаркет площею 3000 кв.м реалізован у стилі яхт-клуба. 


Новий формат, крім звичного асортименту товарів, представив відділ гастрономії з власною сироварнею, хліб і піцу з дров'яної печі, кулінарію, дегустаційну зону для сомельє і квітковий бутік. 


Супермаркет представляє м'ясо і рибу з власної коптильні, а делікатесна яловичина дозріває в спеціальних камерах.

 


З морських делікатесів представлені устриці й омари.


У супермаркеті працюватимуть 14 звичайних кас і 5 самокасс для самообслуговування, 3 тютюнові крамниці, 4 каси ресторанів і по одній касі кулінарії і квіткового бутіка. Години роботи: щодня з 8:00 до 23:00.

/ Торгова мережа "Сільпо" - одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. 
Вона об'єднує магазини самообслуговування, асортимент яких налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування і супутніх товарів залежно від розміру торгової площі.
Станом на початок серпня 2019 року мережа Сільпо налічувала 242 супермаркета в Україні. / Джерело фото: Facebook-сторінка «Сільпо»

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.