Номінант Retail Design Awards2021: SOCAR з кафе та магазином Buta (Харків)

10.12.2021
3017

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У категорії "Магазин у дому/Conveniebce Store" бере участь магазин та кафе Buta при АЗК SOCAR у Києві


Під час проектування та будівництва цього АЗК перед командою стояло завдання створити оптимальне планування для клієнтів-водіїв, а також тих, хто просто заходить поїсти у кафе чи купити товари.
Розміщення АЗК зручне як для водіїв, так і мешканців навколишніх територій, які можуть відвідати кафе Buta та придбати необхідні для повсякденного споживання товари у торговій зоні Buta Market.
Завдяки зручному розташуванню вздовж однієї з основних вулиць міста - Клочківської, пішої доступності до житлово-громадських зон, а також наявності на території повноцінного кафе та великої торгової зони з різноманітним асортиментом товарів продовольчої та непродовольчої групи, АЗК є своєрідним хабом, що надає товари для різних груп населення.
Автозаправний комплекс SOCAR по вулиці Отакара Яроша, 1 розташований на ділянці 0,18 га та має загальну площу 235,40 кв.м.
Площа торгової зали становить 57,2 кв.


Дизайн нового АЗК виконаний в індустріальному стилі з використанням бетону, скла, металу та дерева. На комплексі застосовується енергоефективне обладнання та системи денного освітлення, що дозволяє заощаджувати енергоресурси, а також фільтри зворотного осмосу для очищення води, яку використовують для приготування страв та напоїв.
Ще одна відмінна риса АЗК SOCAR – світлодіодні екрани з високою роздільною здатністю, якими оснащені цінові стелі та колони.
Новий АЗК у Харкові, як і всі інші комплекси SOCAR в Україні, спроектований з урахуванням потреб маломобільних груп населення: автоматичні двері на вході, адаптовані вбиральні, достатній простір між стелажами, паркування.
На території автозаправного комплексу доступні традиційні для SOCAR безкоштовні сервіси: підкачування шин, бізнес-куточок з принтером та можливістю заряду мобільного телефону, Wi-Fi, пеленальний столик, літня зона відпочинку.



















 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.