Як виглядає "Золотий Вік" у форматі fashion у ТРЦ Ocean Plaza

17.08.2021
4528

"Золотий вік Fashion" - новий формат магазину національного рітейлера, який відкрився у липні 2021 року у ТРЦ Ocean Plaza. Автор концепції Віталій Степаненко поділився деталями проекту


 

Площа нового магазину складає 45 кв.м., на ній представлено 2500 SKU золотих прикрас.

Спеціальне зонування розділяє простір магазину на дві частини: в одній представлені fashion-колекції бренду, в іншій - класичні золоті прикраси з діамантами, сапфірами, гранатами, смарагдами та іншими дорогоцінними каменями.


 

У центрі залу розташована віртуальна вітрина, яка пропонує ознайомитися з усіма колекціями бренду, а також присісти і приміряти вподобані прикраси.

Дизайн вітрини зроблений так, щоб гостям було зручно знаходиться у цій зоні - двостороннє дзеркала з підсвічуванням, стільчики, гачки для сумок.

 

Вітрини нового формату з відкритим доступом надають можливість максимально ближче познайомитися з колекціями і обрати бажану коштовність за стилем. Висувні скляні полки збільшують площу демонстрації товару, а також залучають гостей у процес вибору прикрас.


 

Між вітринами встановлені вертикальні дзеркала з контурним підсвічуванням. Їх ширина підібрана з урахуванням ергономіки і зручності примірки коштовностей.

Біля кожного дзеркала розташована тумба з висувною полицею для відібраних прикрас для примірки, додаткове дзеркало з ручкою у красивій дерев'яній оправі і логотипом бренду.


 

  • Постери у залі легкознімні і їх можна оновити за кілька хвилин.
  • Зона зберігання прикрас розташована поруч із зоною демонстрації - це дозволяє консультанту бути завжди поруч з гостем магазину.
  • Верхня частина вітрин призначена для сезонних інсталяцій. У прикасовій зоні зроблена зручна полиця і спеціальне додаткове місце для роботи персоналу.
  • Усе торгове обладнання модульне і його можна легко адаптувати для приміщення будь-якої геометрії і перевозити на далекі відстані, що дуже важливо, так як компанія «Золотий Вік» працює більш ніж у 100 містах України.

 

 Фото: Віталій Степаненко

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.