Майже третина підприємців - користувачів ПРРО ПриватБанку підключають “Касу” на смартфонах

25.12.2023
950

Фото: ПриватБанк

Кожний третій користувач сервісу програмного реєстратора розрахункових операцiй (ПРРО) ПриватБанку користується “Касою” через смартфон та мобільний додаток “Термінал” чи власний кабінет сервісу інтернет еквайрингу Liqpay.


Як повідомив керівник напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко, із більше ніж 30 тисяч активних користувачів “Каси” майже 10 тисяч - клієнти мобільного додатку “Термінал” та інтернет магазини. 

За словами Сергія Макаренка, у листопаді українські підприємці провели через “Касу” понад 10 млн фіскальних операцій на суму майже 3 млрд грн. Загалом на сьогодні в системі зареєстровано більше ніж 37 тисяч підприємців та понад 44 тисяч ПРРО. 

Українські підприємці можуть підключити сервіс ПРРО “Каса” ПриватБанку та почати фіскалізацію операцій на смартфоні через додаток “Термінал”. Підключивши сервіс у додатку “Термінал” на смартфоні,підприємці отримують еквайринг, програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО) та інші послуги без додаткової плати банку. 

Усе що потрібно це зареєструватися у сервісі ПРРО “Каса”, завантажити додаток “Термінал” та обрати ПРРО від ПриватБанку у налаштуваннях. Підключення, реєстрація в податковій та налаштування відбувається без відвідування відділення банку. Кабінет також надає можливість в онлайн режимі стежити за роботою сервісу та отримувати інформацію щодо продажів, вносити зміни в перелік товарів та послуг, формувати звіти та інше.

Текст: пресслужба ПриватБанку  

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.