Binance Pay має на меті стати третім платіжним методом після Visa та Mastercard до кінця 2024

06.02.2023
1854

Сервіс платежів Binance Pay, що належить найбільшій криптобіржі Binance, планує стати третім платіжним методом в Україні після Visa та MasterCard до кінця 2024 року. Про це в коментарі RetailesUA розповів керівник зі стратегічних партнерств в Україні та Східній Європі Binance Єгор Аветисов


За різними оцінками, приблизно 6,5 мільйонів українців, або 15,72% від загального населення, володіють криптовалютою. За даними Binance активність користувачів з початку війни зросла більш ніж вдвічі, оскільки криптовалюта  стала єдиним зручним та швидким засобом платежів, переміщення капіталу, засобом підтримки своїх сімей.

"Наша мета зробити Binance Pay 3-м платіжним методом після Visa та Mastercard, щоб вже до кінця наступного року в будь-якій точці України можна було розрахуватись криптовалютою, — розповів Єгор Аветисов. — Ми переконані, що це цілком реалістичний сценарій.

Протягом 2022 року платіжний метод Binance Pay реалізували такі мережі, як "Фокстрот", WOG, VARUS, ALLO, ANC. За словами Аветисова компанія вже на декілька кварталів вперед має чергу із зацікавлених партнерів, що прагнуть інтегрувати новий платіжний метод.

Про перспективи криптовалюти, як інструмента платежів для українського ритейлу можна почитати за посиланням.

 

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.