Eva побудувала в Україні другий розподільчий центр для розвитку онлайн-продажів. Його потужність складає до 15 000 замовлень на добу

20.01.2022
2117

Фото: пресслужба EVA

Наприкінці 2021 року лінія магазинів Eva відкрила новий розподільчий центр (РЦ) у Львові. Об’єкт призначений спеціально для обслуговування e-commerce-напряму, розвиток якого наразі є одним із головних фокусів компанії, повідомили у пресслужбі.


Новий склад взяв на себе близько 40% навантаження від загальної кількості замовлень e-commerce-напряму, зазначають у компанії. 

Проєкт було реалізовано за 10 місяців. Його бюджет склав близько 160 млн грн. Львівський РЦ став другим складом EVA, покликаним обслуговувати e-commerce-напрям (перший розташований у м. Бровари). 

Складська площа приміщення нового РЦ складає близько 7 500 кв. м. Загальна площа складу становить понад 15 000 кв. м. та дозволяє зберігати близько 150 000 SKU товарів. Кількість персоналу становить близько 300 працівників. Потужність складає до 15 000 замовлень на добу.

На складі встановленні сучасні WMS, TMS та FMS системи, котрі постійно вдосконалюються відповідно до нових, більш продуктивних процесів. Задля досягнення максимальної ефективності використовується хвильовий двоетапний принцип обробки замовлень. У подальшому компанія планує запровадити використання сучасних систем автоматизованого зберігання AS/RS, що дозволять мінімізувати використання ручної праці та додатково підвищити продуктивність роботи. Також фахівці EVA розглядають перспективи роботизації.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.