Сервіс Glovo став доступним у Bukovel

14.12.2023
904

Фото: пресслужба Glovo

14 грудня 2023 року. Сервіс Glovo став доступним у Bukovel, найбільшому гірськолижному курорті України неподалік від села Поляниця Івано-Франківської області. 


На території курорту гості через застосунок Glovo можуть замовити доставку з ресторанів української кухні “Filvarok”, “SALO”, “Курінь” та “Kolyba”, ресторанів італійської кухні “Фелічіта”, “Twins” та “Osteria Italiana”, ресторанів європейської кухні “NUMO”, “GirSki” та “Veranda”, ресторану азійської кухні “Sushi Room”, а також ресторану грузинської кухні “Batoni”. Згодом вибір буде поповнюватися новими закладами. Замовлення доставляють кур'єри Bukovel щодня  з 10:00 до 21:00. 

Крім послуг доставки їжі з ресторанів, користувачі Glovo можуть замовити у застосунку консультації лікарів онлайн, а саме сімейного лікаря, педіатра, травматолога та інших. 

Glovo — це технологічна платформа, яка дозволяє придбати, доставити, передати будь-який предмет чи продукт у межах міста. Компанія, що заснована у Барселоні, сьогодні працює у понад 1500 містах у 25 країнах світу у Європі, Центральній Азії та Африці. Щомісяця в усьому світі платформою Glovo користуються понад 5 млн активних клієнтів, замовлення доставляють понад 70 тис. кур’єрів, а кількість асоційованих партнерів досягає 150 тис. 

В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року і наразі представлений у 37 містах.

Текст і фото: пресслужба Glovo

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.