Нова пошта вивчає можливість створення накладних за допомогою голосу

16.11.2023
892

Фото: Нової пошти

Нова пошта, найбільша приватна служба доставлення в Україні, вивчає можливість створення накладних за допомогою голосу і технологій штучного інтелекту. Про це LIGA.net повідомила пресслужба компанії.


"Ми думали над технологією, яка допоможе клієнту створювати голосом накладну. Але наразі не знайшли правильного рішення, хоча ми провели багато тестів з цією функцією, і поки що голосом створювати накладну довше, ніж у мобільному застосунку чи у відділенні", – розказали в компанії.

Інший напрямок використання штучного інтелекту, над яким думають в НП, – це полегшення отримання внутрішньої інформації для працівників.

"Ми хочемо спростити для них використовування бази знань, яка є в компанії, документообіг та доступ до будь-якої інформації, яка є всередині НП", – розказали в компанії.

Щоб відпрацювати різні можливості штучного інтелекту, Нова пошта проводила відкритий хакатон інновацій. Він зібрав 18 команд розробників, які шукали рішення на базі ШІ для покращення клієнтського сервісу. В результаті хакатону було відібрано п'ять українських команд, з якими компанія розпочала співпрацю у цій галузі.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.