Nova Post у 2023 р. відкриється в Парижі та Мілані, до жовтня-2024 - у столицях ще 17 країн

13.11.2023
877

Група компаній "Нова пошта", що вийшла вже на 10 ринків європейських країн, до кінця цього року додасть до них Францію та Італію, відкривши відділення Nova Post у листопаді в Мілані й у грудні в Парижі, повідомив співвласник компанії Володимир Поперешнюк у суботу, пише Інтерфакс-Україна


Він поділився у фейсбуці планами відкриття нових країн на наступний рік, який передбачає запуск у січні-вересні відділень у столицях 17 країн.

"Зізнаюся, що менеджери з розвитку були проти оприлюднення цього, бо вони, як відповідальні люди, переймаються тим, щоб не виглядати брехунами, якщо щось піде не за планом. (...) Але знаючи їх, я впевнений, що вони з усім впораються, я в них вірю, як і вся наша команда", - зазначив Поперешнюк.

Згідно з оприлюдненим графіком відкриття у нових країнах на наступний рік, у січні заплановано відкриття відділення у Відні (Австрія), у лютому - в Мадриді (Іспанія) та Стамбулі (Туреччина), у березні - у Софії (Болгарія) та Лондоні (Велика Британія).

У квітні, згідно з графіком, Nova Post з'являться в Дубліні (Ірландія) та Амстердамі (Нідерланди), у травні - в Брюсселі (Бельгія), у Берні (Швейцарія) та Лісабоні (Португалія).

На червень заплановано відкриття відділень у Любляні (Словенія) та Загребі (Хорватія), у липні - в Афінах (Греція) та Копенгагені (Данія), у серпні - у Гельсінкі (Фінляндія), тоді як у вересні - у Стокгольмі (Швеція) та Осло (Норвегія).

В обговоренні під постом Поперешнюк у відповідь на багато звернень також підтвердив плани відкрити Nova Post у Тель-Авіві (Ізраїль), у США та Канаді, а також у Дубаї (ОАЕ) й пообіцяв подумати про можливість виходу в Казахстан.

Співвласник "Нової пошти" уточнив, що наразі компанія відкриває власні відділення. "Модель франчайзингу поки що не готова, проводимо тести. Не хочеться підвести майбутніх партнерів", - пояснив він.

Поперешнюк також зазначив, що компанію цікавить не лише доставка відправлень в Україну та з неї з нових ринків, а й робота на них із внутрішніми клієнтами.

Як повідомлялося, в мережу "Нова пошта" в Україні на початок листопада входило майже 11 тис. відділень і 14,6 тис. поштоматів.

До ГК входять українські та зарубіжні компанії, зокрема "Нова пошта", "НП Логістик", платіжна система NovaPay і "Нова пошта Глобал".

На цей час Nova Post уже відкрила близько 70 відділень у Польщі, Німеччині, Литві, Латвії, Естонії, Чехії, Румунії, Словаччині, Угорщині та Молдові.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.