Nova Post відкрила перше відділення в Естонії

20.10.2023
820

Фото: NOVA POST

Логістична компанія Nova Post вийшла на ринок Естонії, яка стала восьмою європейською країною, в якій відкрив відділення український сервіс. Про це повідомляє Економічна правда з посиланняс на пресслужбу компанії


Перше відділення Nova Post відкрилось в Таллінні за адресою Estonia pst 7, 10412, воно працюватиме щодня.

У ньому клієнти можуть отримувати та відправляти в Україну документи, посилки та вантажі до 1000 кг. Відділення працює щодня.

Також клієнти можуть викликати кур'єра через сайт та мобільний додаток Nova Post, щоб зробити відправлення з або на будь-яку адресу по всій Естонії. 

У компанії попередили, що доставка або забір відправлення кур’єром з адреси – сплачується додатково +100 грн для відправлень до 30 кг, або +250 грн за кожні 100 кг.

"Цього року ми відкриваємо відділення у всіх країнах Балтії. У березні Nova Post вийшла на ринок Литви, сьогодні відкриваємо перше відділення в Естонії, а вже через тиждень запрацюємо у Латвії. Загальні інвестиції у наш розвиток в країнах Балтії складають 300 тис. євро ", – розповів CEO Nova Post Europe Олександр Лисовець.

Читайте також: "Нова пошта" має намір відкритися ще в шести країнах ЄС до кінця року

У мережу "Нова пошта" в Україні на початок липня 2023 року входило понад 10 тис. відділень і понад 14 тис. поштоматів.

До ГК входять українські та зарубіжні компанії, зокрема, "Нова пошта", "НП Логістик", платіжна система NovaPay і "Нова пошта Глобал".

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.