Торговельну марку збанкрутілого сервісу доставки Rocket продали за 87 114 грн

14.09.2023
900

Фото: ITC.ua

Торговельну марку збанкрутілого сервісу доставки Rocket продали за 87 114 грн, повідомляє Forbes Ukraine з посиланням на Prozorro. Продажі. В 2021 році видання оцінювало компанію у понад $50-$100 млн. Про це пише AIN


 

  • Торговельна марка була однією з 9 ТМ, що реалізовувалися в рамках аукціону з продажу майна збанкрутілої «Рокет Делівері» на Prozorro. Продажі.
  • Початкова ціна продажу лоту становила 3,6 млн грн. Аукціон на пониження ціни (редукціон) відбувся 11 вересня, в ньому було два учасника.
  • Покупцем бренду став Андрій Костін, який є власником товариств з обмеженою відповідальністю «Курорти Закарпаття», «Андалусія Груп», «Текстиль-Еко» та ГО «МПС Рейсинг Тім».
  • Окрім ТМ Rocket він також придбав бренди «Ракета Вчасно», «Вчасно.Тепло.Ресторанно», «Ракета Ресторанно», «Ракета Тепло», «R», «Raketa», «R Pакета» та «R Raketa».
  • З 2020 по 2021 рік сервіс активно розвивався, відвойовуючи у конкурентів долю на локальному ринку. Потім вийшов в Європу: запустився на Кіпрі, в Нідерландах, Угорщині та Іспанії. Rocket працював у 25 містах України із 3000 ресторанами, найбільша мережа — McDonald’s. Але наприкінці 2021 року в Rocket почались проблеми з фінансуванням.
  • Український сервіс доставки їжі Rocket повністю зупинив свою діяльність в березні 2022 року. Власники намагались продати компанію, але не змогли знайти покупців. На той момент Rocket вже заборгувала співробітникам та партнерам понад 100 млн грн. 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.