"Укрпошта" тестує доставку на електровелосипедах

08.03.2023
3122
"Укрпошта" тестує доставку на електровелосипедах

Фото: Facebook-сторінка Ігоря Смілянського

Про пілотний проєкт з доставки на електровелосипедах повідомив генеральний директор "Укрпошта" Ігор Смілянський на своїй Facebook-сторінці


 

Згідно з оголошенням в системі Prozorro виробником велосипедів є компанія "Байка", яка має поставити державній пошті 10 триколісних велосипедів і 10 двоколісних до 31 травня 2023, сума угоди  1,464 млн грн.

"На них зручно долати гірські масиви Закарпаття та Франківщини та швидше рухатися довгими вулицями приватних секторів Дніпра чи Харкова, — повідомив Смілянський. — Спробуємо різні формати та моделі (2-х та 3-х-колісні), щоб вже бути впевненими, що можемо доставити швидко, зручно та с GPS-відстеженням. А враховуючи, що плануємо всім листоношам надати портативні комп’ютери та POS термінали, не забули й про USB-зарядку.

Велосипеди мають місяця для посилок, цукерок та газет, а також є екологічним транспортом, оскільки не залежить від викопного пального та не генерує шкідливих викидів.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.