У ТРК «Проспект» встановили рекорд України — виплели орнамент із найбільшої кількості ниток, загальною довжиною понад 1 850 метрів

08.09.2022
2181
Партнерский матеріал

Фото: прес-служба Arricano

У торговельно-розважальному комплексі «Проспект» зареєстровано рекорд України у категорії «Мистецтво, масові заходи» – український орнамент, виплетений із найбільшої кількості ниток, загальною довжиною понад 1 850 метрів із залученням найбільшої кількості непрофесійних майстрів, створений за ініціативи бренду.


 

Представник Книги Рекордів України вручив 3 вересня 2022р. директорці ТРК Ганні Погрібній Диплом, який підтверджує факт реєстрації досягнення як рекорду України і виступає свідченням загального визнання.

«Дякую кожному співавтору, який долучився до унікального проєкту «Орнаменти бажань». ТРК «Проспект» - це передусім соціальний простір турботи про себе та близьких. Тому і цінно, що наші гості приєднались до орнаменту, який означає осмисленість єднання, що сьогодні надважливе. Ми впевнені, що у душі кожного українця відгукується символізм цього проєкту. Нитки, які ми разом вплітали, відображають наш біль та бажання перемоги, що поєднуються в орнаменті наших сердець – вишиванці», - поділилась директорка ТРК «Проспект», Ганна Погрібна.

Вишиванка - це не лише елемент українського народного вбрання, а і складова нашого культурного надбання. Орнамент на вишиванці має великий символізм й історичне значення, тож ідея проєкту полягала у тому, щоб разом з відвідувачами створити величезне панно з хенд-мейд орнаментом і заплести в унікальні узори мрії та найзаповітніші бажання. Орнамент є закодованим візерунком, що служить оберегом і має велику силу. 

Зафіксовані результати: виплетений на великому полотні український орнамент, для створення якого було використано понад 1 850 метрів нитки, а також залучено 386 співавторів.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.