Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу email розсилку.
У Великій Британії з’явився перший ресторан з меню різних сортів бутильованої води
Французький ресторан La Popote у графстві Чешир, на півночі Англії, став першим у Великій Британії, де гостям пропонують меню бутильованої води. Про це пише Liga.net з посиланням на CNN
Заклад, відомий своєю великою винною картою на 140 позицій, тепер вирішив догодити й відвідувачам, які не вживають алкоголь.
дею запропонував власникам ресторану Джозефу Ролінзу та його партнерці Ґаель Радігон відомий британський "водний сомельє" Дорен Біндер, який очолює бренд Crag Spring Water.
Спершу ресторатори скептично поставилися до пропозиції, але після дегустації у "водному барі" Біндера змінили думку.
"Це було приголомшливо. Я зрозумів, що вода – це не просто вода", – розповів Ролінз. За його словами, як і у вині, мінеральний склад води змінює її смак, а у поєднанні з різними продуктами смакові відтінки розкриваються по-новому.
У La Popote вважають, що нове меню відкриває для відвідувачів "інший вимір", особливо на фоні глобальної тенденції до зменшення споживання алкоголю.
