У Запоріжжі відкрився супермаркет VARUS у новому форматі

26.03.2024
371

Мережа VARUS продовжує розвиватись. Днями у Запоріжжі почав роботу супермаркет VARUS за адресою: Петра Сагайдачного, 7. Особливість цього магазину — оновлений формат, сучасний фуд-хол зі стильним інтер’єром та зручною навігацією


На полицях нового магазину знайдеться все — від базових продуктів продовольчого кошика до делікатесів та екзотичних товарів. Власні торгові марки VARUS налічують близько 2 000 товарних позицій. 

З цікавинок — новий магазин порадує VARUS CAFE.

“Новий VARUS представлено в сучасному інтер'єрі. М'яке освітлення зробить час вашого шопінгу приємнішим, а ергономічне розташування полиць з продуктами допоможе швидше знайти все необхідне. Новий дизайн підкреслює концепцію розвитку мережі й створює комфортну домашню обстановку”, — розповідає Анна Луганська, директорка з маркетингу мережі VARUS.

Торгова площа магазину — 662 кв м. Для комфортних покупок у магазині, крім стандартних кас, працюють також каси самообслуговування.

А сервіс VARUS.UA дозволить замовити доставку одразу, запланувати її на зручний час або обрати самовивіз і забрати вже зібрані пакети з продуктами в магазині. 

Урочисте відкриття супермаркету заплановане на 30 березня. 

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 109 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс  покупок varus.ua.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.